CHP Bakırköy Gençlik Kolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHP Bakırköy Gençlik Kolu Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İ.Melih Gökçek

2 posters
YazarMesaj
ali

İ.Melih Gökçek Empty
MesajKonu: İ.Melih Gökçek   İ.Melih Gökçek I_icon_minitimeCuma Ara. 19, 2008 12:01 pm

geçtigimiz günlerde biliyorsunuz kılıçdaroğlu ile gökçek arasında açık oturum sıfatıyla başlayan ancak gökçek in ortamı kimsenin konuşamadıgı bir duruma dönüştürmesiyle son bulan bir tv programı izledik. başkentimizin belediye başkanlığını yürüten bu zat, aslında ülkemizde ki bir kesim mevcut siyasilerinin de nasıl karakterde olduklarını göstermek açısından iyi bir örnek oldu. tartışma adabından bu denli uzak, karşındakini konuşturmamaya odaklı bir anlayış izleyen gökçek,kendisi hakkındaki iddalara tatmin edici bir cevap veremediği gibi orada bulunmayan insanlar hakkında da ağır ithamlar öne sürdü. bu karakterdeki bir insanın ankaranın belediye başkanlığı yapması ve yıllardır da bu görevi sürdürmesi bir yurttaşa ancak utanç vermelidir diye düşünüyorum.

defalarca dile getirdigimiz, siyasetin kirli dehlizlerinde boğulmuş insanların yerini bilinçli ve eğitimli gençlerin alması zorunluluğunu gökçek'in son durumuyla bir kez daha ortaya çıkmış durumda.

sizlerde bu görüş durum hakkındaki görüşlerinizi dile getirerek lütfen tepkinizi ortaya koyun...
Burcu.Demir

Burcu.Demir

Kadın Mesaj Sayısı : 46

İ.Melih Gökçek Empty
MesajKonu: Geri: İ.Melih Gökçek   İ.Melih Gökçek I_icon_minitimePerş. Ara. 25, 2008 3:53 pm

Son zamanlarda "yolsuzluk" kelimesi duyulduğunda çoğu kişinin aklına gelen isim şüphesiz Kemal Kılıçdaroğlu oluyor . Meclisde bulunan , yerel yönetimlerde görev alan ve kamuda çalışan bir çok insanla ilgili kendisinin özel dosyaları var görüyoruz televizyon kanallarında . Çoğu şeyi belgeleri ile açıklıyor ve aslında üzerine de konuşulacak çok şey kalmıyor . Zira halkımız çok konuşup da hiçbir şey yapmayan siyasi kadrolardan bu kadar sıkılmışken seçilebilecek en mantıklı yol bu gözüküyor . Ancak şunun da herkes farkında ki yolsuzluklar böyle tek tek elenmeyle bitmeyecek bu ülkede . Bu yüzden herkes üzerine düşeni yapmalı . Gerektiğinden fazla çalışmalı ve çevresinde olup bitene sessiz kalmamalı . Sesini çıkarabilmeli ki Melih Gökçek ve ona benzeyen insanlar bu ülkede böyle yerlere gelemesin .

O gün ki tartışmadan (!)da biraz bahsetmek istiyorum . Aslında ortada olan tek şey Melih Gökçek'in üslubuydu. Bunun dışında ki şeyler ne yazık ki çok konuşulamadı. Dün akşam İTÜ' de ki konuşmasında da buna değindi Kemal Kılıçdaroğlu . Pasif kaldınız ve sakinleştirici içmiş gibiydiniz tarzı eleştirilere " ben onu rahat bıraktım ki halk gerçekten nasıl bir insan olduğunu görsün " dedi.

Bundan sonrasında neler olur bilemiyoruz yaşayıp göreceğiz ama bunu tek bir insanın üstüne yüklemek ve onun üzerinden devam etmesini izlemek bizim gibi sosyal sorumluluk sahibi insanlara yakışmaz diye düşünüyorum . Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız üstelik... Daha yaşanabilir bir Türkiye için.

İ.Melih Gökçek
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-