Sevgili arkadaşlar, Kubilay Beyhan ağabeyimiz, sitemizdeki çalışmaları ve etkinliklerimizi görmüş ve bir öneride bulunmuş. Önerisini kendi yazdığı mesaj ile sizlere sunar, konu ile ilgili kararı toplantıda tartışmamızı öneririm.
Arkadaslar merhaba,
Web sitenizi gordum. Tebrik ederim. Ben de her ne kadar son yillarda Besiktas'ta yasiyor ve bu sebeple Bakirkoy ilcesiye ugrama firsati bulamasam da dogma buyume Bakirkoyluyum. Mesele bu degil elbette. Web sitenizdeki yazilariniz ve aktivitelerinize destek olmak adina yurutucusu bulundugum yeniden chp hareketi'nin mail grubuna uye olup bunlari tum grup uyeleri ile paylasmanizi oneriyorum. Grubumuzun yaklasik 350 uyesi olup fikirsek gucu son derece yuksek uye profili vardir. Sizlerinde arkadaslarinizla katki vermesi bizi memnun eder.
2004 yilindan beri yayinlanan web sitemiz son bir kac gundur bir kaza sonucu battal hale geldi. Kapatip yeni formatta yeni bir anlayisla tekrar canlandiracagiz. CHP tabani tarafindan son derece yakindan takip edilen bir sitedir. Bu yapilanma sirasinda sizden de katli vermenizi arzu ederim. Kisaca boyle en kisa zamanda sizi grubumuza bekiyorum. Sizin de ayrica bir gurubunuz varsa bana izleme ve katilma olanagi verirseniz zaman zaman yazilarimizi ve goruslerimi sizlerle paylasmaktan keyif alirim.
Calismalariniz da basarilar.
En kisa zamanda CHP'nin genclerin partisi olmasi dilegimle
Kubilay Beyhan