CHP Bakırköy Gençlik Kolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHP Bakırköy Gençlik Kolu Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bakırköy ile ilgili tepkiler

2 posters
YazarMesaj
oz9u12

Erkek Mesaj Sayısı : 15

Bakırköy ile ilgili tepkiler Empty
MesajKonu: Bakırköy ile ilgili tepkiler   Bakırköy ile ilgili tepkiler I_icon_minitimeC.tesi Ekim 25, 2008 8:42 pm

Bugün (25.10.2008) Ataköy'de ulaşım sempozyumu sırasında aldığım bir fısıltıyı dile getirmek istiyorum.

''Bugüne kadar Bakırköy kadar temiz ilçe görmedim, vallahi bravo.''

Bunu duymak aslında başarılı bir yönetime sahip olduğumuzu göstermekte. Ancak sorunlarımız hala sürmekte. Ancak bu sorunların da seçim arifesi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından halledildiği gözükmekte.

Mensubu olduğum Osmaniye Mahallesinde ise tek sorun olarak eski Derby Lastik Fabrikası'nın çarpık enkazı gözükmekte. Bir de mevcut spor tesislerinin aktif kullanılamaması var. Benim görebildiğim ''küçük'' sorunlar şimdilik bunlar. Yine de Bakırköylü emekçilerimizi ve vatandaşlarımızı, beğeniyi arttırdıkları için tebrik ederiz.
Koray Biber
Admin
Koray Biber

Erkek Mesaj Sayısı : 51

Bakırköy ile ilgili tepkiler Empty
MesajKonu: Geri: Bakırköy ile ilgili tepkiler   Bakırköy ile ilgili tepkiler I_icon_minitimePaz Ekim 26, 2008 12:54 pm

Temizlik konusunda bir aşama kaydedildiği açık, ancak hala çöp konteynırlarının olmadığı birçok sokak köşesinde akşama doğru biriken çöp tepelerini de unutmamak gerekir.
https://chpbakirkoygenclik.forummotion.com

Bakırköy ile ilgili tepkiler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-