CHP Bakırköy Gençlik Kolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHP Bakırköy Gençlik Kolu Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gözler Türkiye Ekonomisinde

YazarMesaj
Gökhan Kınık

Gökhan Kınık

Erkek Mesaj Sayısı : 107

Gözler Türkiye Ekonomisinde Empty
MesajKonu: Gözler Türkiye Ekonomisinde   Gözler Türkiye Ekonomisinde I_icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 2:58 pm

Gözler Türkiye Ekonomisinde Gozler10

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, ABD'de 700 milyar dolar tutarındaki finans sektörünü kurtarma paketinin Temsilciler Meclisi tarafından reddedilmesinin dünya ve Türkiye ekonomisine etkisinin olup olmayacağı sorusuna ''Yorumlar için çok erken, daha vakit var. Bir paket kabul edilmedi, ama muhtemelen başka bir paket gündeme gelir'' yanıtını verdi.

Şimşek, Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma programının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken, dünyanın sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, ama Türkiye'nin orta ve uzun vadeli görünümünde en ufak bir değişikliğin olmadığını söyledi. Şimşek, şöyle konuştu:

''Ben, bir önceki hafta hem Avrupa'daydım hem Amerika'daydım, ülkemizin geleceğine olan inanç hala güçlü. Firmalarımızın kredilerinin büyük bir kısmı orta ve uzun vadeli. Bütçemiz sağlam, rezervlerimiz güçlü, bütçe performansımız çok güçlü, bankalarımız sağlam, oldukça sağlıklı bir yapıya sahip ve dolayısıyla bu sıkıntılara karşı hiçbir ülke bağışık değil. Ama, Türkiye geçmişle karşılaştırılamayacak kadar çok daha sağlam temellere sahip bir ülke konumunda. Dolayısıyla şirketlerimize olan inancın da devam edeceği kanısındayım.''
http://dj.gogo@hotmail.de

Gözler Türkiye Ekonomisinde
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-