CHP Bakırköy Gençlik Kolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHP Bakırköy Gençlik Kolu Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

CHP'li Eryılmaz, Belediye Başkanlarını Mal Varlıklarını Açıklamaya Çağırdı

YazarMesaj
Gökhan Kınık

Gökhan Kınık

Erkek Mesaj Sayısı : 107

CHP'li Eryılmaz, Belediye Başkanlarını Mal Varlıklarını Açıklamaya Çağırdı Empty
MesajKonu: CHP'li Eryılmaz, Belediye Başkanlarını Mal Varlıklarını Açıklamaya Çağırdı   CHP'li Eryılmaz, Belediye Başkanlarını Mal Varlıklarını Açıklamaya Çağırdı I_icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 12:49 am

Belediye Meclis üyelerine rüşvet verilmesiyle ilgili ses kayıtları çıkan Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, tüm belediye başkanlarını, göreve geldikleri zaman ve şimdiki mal varlıklarını açıklamaya çağırdı.

Ses kayıtlarında CHP'li Belediye Meclisi üyelerinden 'yamyam' olarak bahsettiği ve CHP'li üyelere rüşvet vermekten iş yapamaz hale geldiği iddia edilen Muzaffer Eryılmaz, bugün ilginç bir açıklama yaparak tüm belediye başkanlarını mal varlıklarnı açıklamaya çağırdı. Açıklamasında, maddi şeylere yan gözle bakmamanın en büyük erdemleri olduğunun bilinmesini isteyen Eryılmaz, ''Montajlarla yüklü ses kasetinin ötesinde benim dile getirdiğim gerçek Türkiye'nin eli vicdanında yöneticilere sahip olmasına yöneliktir'' dedi.

Muzaffer Eryılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Buradan tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyorum; tüm belediye başkanları ve Ankara'da da özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı ile diğer belediye başkanları da dahil herkes, göreve geldiği zaman ile şimdiki mal varlıklarını bir arada açıklasın. O zaman herkes Çankaya Belediye Başkanı'nın mal varlığında hiçbir artış olmadığını apaçık bir biçimde görecektir. Çankaya Belediye Başkanı'nın aslında tüm Türkiye'ye örnek olması gereken büyük bir mücadele için bir adım attığını herkes bir kez daha görmeli ve düşünmelidir. Eğer benim suçum rüşvete ve hırsızlığa karşı olmaksa buradan ilan ediyorum ki, bu suçu her gün işlemeye devam edeceğim. Her gün rantçılarla mücadelemi amansız bir biçimde sürdüreceğim. Burada toplum vicdanına sesleniyorum: Ben kirli işlere, rüşvet gibi son derece aşağılayıcı bir işe göz mü yummuşum yoksa karşı mı çıkmışım? Bunu herkesin özellikle bilmesini istiyorum ki ben kirli olan işlere 'dur' demek için uğraş verdim ve şimdi bu sanki bir kabahatmiş gibi önüme sürülüyor. Ben ise herkesin 'bravo' demesini beklerdim.''
http://dj.gogo@hotmail.de

CHP'li Eryılmaz, Belediye Başkanlarını Mal Varlıklarını Açıklamaya Çağırdı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-