CHP Bakırköy Gençlik Kolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHP Bakırköy Gençlik Kolu Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Telekom'dan Eğitime Destek

YazarMesaj
Gökhan Kınık

Gökhan Kınık

Erkek Mesaj Sayısı : 107

Telekom'dan Eğitime Destek Empty
MesajKonu: Telekom'dan Eğitime Destek   Telekom'dan Eğitime Destek I_icon_minitimePerş. Eyl. 25, 2008 6:54 pm

Telekom'dan Eğitime Destek Teleko10

Türk Telekom İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) belirlenen ve okullara tavsiye edilen '100 Temel Eser' kitaplarını okullara dağıtmaya başladı.

MEB tarafından başlatılan '100 Temel Eser' kampanyasını üstlenen Türk Telekom, ülke genelinde kitap dağıtımlarını sürdürüyor. Türk Telekom Ağrı İl Müdürlüğü de, 100 temel eserden 46 çeşidinin bulunduğu toplam 15 bin kitaptan oluşan 330 koli, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle teslim etti.

Dağıtım töreninde konuşan Türk Telekom İl Müdürü Abdülselam Kılıç, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin kapsamlı bir eğitim görmeleri, farklı bilgi kaynaklarından beslenebilmeleri, yeni ufuklara doğru atılım yapmaları için, gerek bireysel gerekse kurumsal seviyede desteklenmeleri ile mümkündür. Türk Telekom 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında ilimizde ilköğretim öğrencileri için 100 temel eserden oluşan 15 bin adet kitabin dağıtımını gerçekleştirdik. Bu temel eserler kültürümüzün ve değerlerimizin gelişmesinde önemli rol oynayacak. Öğrencilerimiz boş zamanlarını ve tatil günlerini daha iyi değerlendirmenin yanında gelişimlerini, kültürümüzün korunmasını ve geleceğimiz olan çocuklarımızın bilgi acısından zenginleşmesini sağlayacaktır." dedi.

Vali Mehmet Çetin, ise "Biz 70 milyonluk bir milletiz. Millet olarak, devlet olarak güçlü olmalıyız. Devlet milletiyle öğrencisiyle güçlü olur. Milletin, öğrencilerin güçlü olması ancak ve ancak eğitimle, bilgiyle ve okunan kitaplarla olacaktır. Bilgi güçtür. Cehaletin olduğu yerde bütün kötülükler ve olumsuzluklar vardır. Oysa ilmin, eğitimin ve bilginin olduğu yerde her şeyin en güzeli vardır. Bilgi önce insanı güçlendirir, güçlenen insanlar toplumu güçlendirir. Güçlenen toplum sayesinde de devlet güçlenir." dedi. Ağrı'daki eğitim seviyesini yükseltmek ve kalitesini arttırmak için elinden geleni yapacağını belirten Vali Çetin, "Eğitim kalitesini yükseltmek devletin asli görevidir. Ancak eğitim düzeyinin artması tüm kurum ve kuruluşların elini taşın altına sokmasıyla, ancak istenilen seviyeye ulaşabilir. Ben bu anlamda eğitime katkıda bulunan başta Türk Telekom olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Çetin, Ramiz Erdem İlköğretim Okulu'nda okuyan iki öğrenciden verilen kitapları bitirmeleri konusunda söz aldı.
http://dj.gogo@hotmail.de

Telekom'dan Eğitime Destek
1 sayfadaki 1 sayfası