CHP Bakırköy Gençlik Kolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHP Bakırköy Gençlik Kolu Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Elektrik Zammı Yürürlükte

YazarMesaj
Gökhan Kınık

Gökhan Kınık

Erkek Mesaj Sayısı : 107

Elektrik Zammı Yürürlükte Empty
MesajKonu: Elektrik Zammı Yürürlükte   Elektrik Zammı Yürürlükte I_icon_minitimePerş. Eyl. 25, 2008 6:22 pm

Elektrik Zammı Yürürlükte Iiii16

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK), Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinin (TEDAŞ) yeniden yapılanması sonucu oluşan 20 elektrik dağıtım şirketinin satacağı elektrikte konutlarda yüzde 9,07, sanayide yüzde 9,27 artışı onaylamasının ardından, perakende tarifeleri de netleşti.

Yeni tarife ile elektriğin kilovat saat (kWh) ücreti konutlarda yüzde 9,07 artışla 19,572 YKr, sanayide yüzde 6,64 artışla 17,216 YKr olarak belirlendi.

EPDK'nın, Enerji KİT'lerinin Uygulayacağı Maliyet Bazlı Fiyatlandırma Mekanizması Usul ve Esasları ve Hazine Müsteşarlığının Maliyet Bazlı Fiyatlandırma Mekanizmasının Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Genelgesi ile elektrik dağıtım şirketlerinin talepleri çerçevesinde, 1 Ekim 2008 tarihinden itibaren uygulayacakları yeni tarifelere ilişkin onayı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
http://dj.gogo@hotmail.de

Elektrik Zammı Yürürlükte
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-