CHP Bakırköy Gençlik Kolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHP Bakırköy Gençlik Kolu Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Cizre'de 'anadil' operasyonu: 9 gözaltı

YazarMesaj
Gökhan Kınık

Gökhan Kınık

Erkek Mesaj Sayısı : 107

Cizre'de 'anadil' operasyonu: 9 gözaltı Empty
MesajKonu: Cizre'de 'anadil' operasyonu: 9 gözaltı   Cizre'de 'anadil' operasyonu: 9 gözaltı I_icon_minitimePerş. Eyl. 25, 2008 5:50 pm

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde TZPKurdi'nin 'Êdi Bes e anadilde eğitim istiyorum' kampanyası kapsamında 21 Eylül'de gerçekleştirilen yürüyüşe katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınanların sayısı 9'a yükseldi.

Cizre'de TZPKurdi'nin başlatmış olduğu 'Êdi Bes e anadil'de eğitim istiyorum' kampanyası çerçevesinde 21 Eylül'de yapılan yürüyüşe katılarak destek verdikleri gerekçesiyle gözaltına alınanların sayısı 9'a yükseldi. Sabah saatlerinde DTP Cizre İlçe Yöneticileri Ali Gün, Mehmet Dalmış, İbrahim Erkul ve Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir İnedi gözaltına alındı. Öğlen saatlerinde de DTP Cizre İlçe Başkanı Yakup Budak, Mustafa Ertaş, Mem û Zin Kültür Sanat Merkezi (MKM) Yöneticisi Dilşa Pusat, TZPKurdi üyesi Mirza Kurt ve Cizre Belediyesi Meclis Üyesi Abdulcabbar İğdi'nin de yapılan ev baskınları ve kontrollerde gözaltına alındı. Gözaltına alınan 9 kişi, Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. 9 DTP'linin bugün savcılığa çıkartılması bekleniyo
http://dj.gogo@hotmail.de

Cizre'de 'anadil' operasyonu: 9 gözaltı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Adana'da Korsan Cd Operasyonu