CHP Bakırköy Gençlik Kolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CHP Bakırköy Gençlik Kolu Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

"Kınama" mesajı ve "Yorumsuz" bir zihniyet...

YazarMesaj
Koray Biber
Admin
Koray Biber

Erkek Mesaj Sayısı : 51

"Kınama" mesajı ve "Yorumsuz" bir zihniyet... Empty
MesajKonu: "Kınama" mesajı ve "Yorumsuz" bir zihniyet...   "Kınama" mesajı ve "Yorumsuz" bir zihniyet... I_icon_minitimePtsi Eyl. 08, 2008 10:22 pm

Arkadaşlar, İl Gençlik kolu Yönetimimizin -malesef bir forum yahut düşüncelerimizi, eleştirilerimizi iletebileceğimiz bir platform açmamış olduklarından dolayı- Facebook'daki grubuna bir konu hakkında bir "Kınama" mesajı gönderdim.

Gönderdiğim mesajın akıbetini okuyunca, düşünceye ve karşı görüşe saygılı bir demokrasi anlayışıyla yoğrulmuş (!) CHP'li yönetici arkadaşlarımız için durumun vahametini daha iyi kavrayacağınızı umuyorum...

"
"KINAMA"

Arkadaşlar, İşçilerin bir kurtarma filikası testinde kum torbası olarak kullanıldığı Gisan tersanesi önünde, limter-is in düzenlediği eyleme neden CHP İstanbul gençlik kolu yönetimimizin duyarsız kaldığı konusunda üzüntümüzü ortaya koyduğumuz bir eleştiriye bile tahammül edemeyip yazıyı gruptan kaldıran arkadaşları kınıyorum.

CHP gençlik kollarında düşünceye, emeğe , üretmeye karşı bu kadar düşmanca güdüler besleyen insanların yönlendirici mevkilerde görev alabiliyor olması üzücü bir durum.

Üzüntümüzü dile getirirken bu gibi tavırların bir daha sergilenmeyeceği umudunu taşıdığımızı samimiyetle belirtmek isteriz… "

Peki ne oldu dersiniz? yazıyı bir daha kaldırdılar... Sırf yaptıkları bu tavrın erincine yoğunlula varsınlar diye mesajı bu haliyle bir kaç defa daha ekledim...

ve tabi birkaç defa daha sildiler....

Sanırım bu durumda daha fazla yorum yapmayı gerektirecek bir durum yoktur...[i]
https://chpbakirkoygenclik.forummotion.com

"Kınama" mesajı ve "Yorumsuz" bir zihniyet...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-