Hürriyet gazetesinin 3 Eylül 2008 tarihli internet gazetesinde yayınlanan bir yazıya dikkatinizi çekmek istiyorum... Yazı şu şekilde:
"Şehitlerin kanı yerde kalmadı "
Kiğı'da BİNGÖL, (DHA)
BİNGÖL'ün Kiğı İlçesi'nde güvenlik güçlerine ateş açarak 2 askeri şehit eden bölücü teröristleri ele geçirmek amacıyla başlatılan operasyonda ‘sıcak temas' sağlandı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 4 terörist öldürüldü....
.... "Özellikle TSK'nın Kuzey Irak'a operasyonları sırasında ana haber bültenlerinde, gazete maşetlerinde oldukça çirkin şekilde kelle (!) sayan, ceset tacirliği yapan ulusal görsel ve yazılı medya, kana karşı ancak kanla tatmin olan insanlık dışı bir intikam duygusunu bu ülke insanının gündeminde tutmaya devam etmektedir.
Kimsenin bu ülke halklarının en saf duygularını böylesi insanlık dışı bir zeminde rant konusu yapmaya hakkı yoktur..
Bu ülkenin halkları böyle aşşağılık, kimliksiz bir tavrın muhattabı olmayı haketmemiştir.
Bu düşüncelerle, Hürriyet gazetesine defalarca yolladığım kınama mesajlarımdan birini daha yolladım. Sizin de bu konuda duyarlı olacağınızı ve Hürriyet gazetesinde tepkinizi ileteceğinizi umuyorum...
Hürriyet gazetesi iletişim:
http://proje.hurriyet.com.tr/bizeulasin/